Kystpartiet

torsdag, 01 desember 2011
Rate this item
(1 Vote)

Stadtunnelen utsatt for 19. gang!

Kystpartiet er frustrert over at igangsetting av Stadtunnelen nok en gang er utsatt på ubestemt tid. Dette etter at Fiskeri-og kystministeren har nedsatt et utvalg som skal vurdere om skipsførere kan klare å treffe en tunellåpning på 23,5 meter.

Dette kan ikke sees på annen måte enn at Fiskeri- og kystministeren ønsker å utsette saken på ubestemt tid, noe som har skjedd gang på gang tidligere.

Det er etter hovedstyret i KP sin mening totalt uforståelig at saken nok en gang utsettes.
Stadttunnelen er en rimelig investering sammenlignet med mange andre landbaserte prosjekt, og videre er det hevet over enhver tvil at Stadttunnelen vil være med å bedre sikkerheten for trafikken langs kysten.

Kystpartiet vil uttrykke meget stor skuffelse over at saken nok en gang er utsatt. Vi kommer til å stå på kravet om at arbeidet med å anlegge tunnel startes snarest mulig?

Last modified on torsdag, 15 november 2012 17:40

Kontakt oss gjerne:

E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Adresse: Postboks 71,
3145 Tjøme

Kontakt webmaster: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

Kopirett © Kystpartiet.no