Kystpartiet

tirsdag, 13 september 2011
Rate this item
(2 votes)

Takk for innsatsen, og gratulerer til Finnmark KP

- Vil få takke alle som har stått på i valgkampen. Vi har fått på landsbasis 7885 stemmer, en fremgang fra sist stortingsvalg med 2700 stemmer.

Gratulerer til Alta, Vardø, Loppa, Hammerfest, Kvænangen, Kåfjord, Skjervøy, Karlsøy, Torsken, Dønna, Rødøy og Vega for godt valg. Vi har fått 2 fylkestingsrepresentanter i Finmark, en økning på 1. Vi beholder vår fylkestingsrepresentant i Troms, dessverre ser det ut til at vi mister vår fylkestingsrepresentant i Nordland. Jeg ønsker alle valgte lykke til med forhandlingene og husk dette er bare starten på stortingsvalget i 2013. Håper vi har media med oss da.
Lykke til alle sammen.!!

 

- Erling Skåtøy, partileder Kystpartiet.

Kystpartiet gjorde det godt i Finnmark, med en fremgang på 2% poeng. Små forandringer i resten av fylkene. For å se resultatene fra hele landet er dette den beste siden: http://nrk.no/valg2011/valgresultat

 

 

Kontakt oss gjerne:

E-post: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

Adresse: Postboks 71,
3145 Tjøme

Kontakt webmaster: Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.

 

Kopirett © Kystpartiet.no